Košarka

Euroliga: Pobjede Rajsa i Bjelice

Košarkaši Himkija upisali su peti trijumf u TOP 16 fazi Eurolige. Sastav koji sa klupe predvodi Rimas Kurtinaitis savladao je Barselonu rezultatom 75:61.
Euroliga: Pobjede Rajsa i Bjelice
Portal AnalitikaIzvor

U ekipi iz Podmoskovlja, Tajris Rajs je zabilježio 5 poena, 2 skoka i 7 asistencija,na drugoj strani Džastin Dolman je imao 14 poena. U ruskom timu sinoć nije bilo povrijeđenog crnogorskog centra Marka Todorovića. 

Darušafaka je bila bolja u Zagrebu od Cedevite sa (83:77). Kod domaćina najefikasniji bio je Džejkob Pulen sa 26 pogodaka, u gostujućem sastavu Milko Bjelica je upisao 4 poena i 2 skoka.

Panatinaikos je ubjedljivo savladao Unikahu rezultatom (76:58). U ekipi iz Malage, Mindaugas Kuzminskas je bio najefikasnij sa 15 pogodaka. Za "zelene" Aleksandar Pavlović zabilježio 9 poena i 2 skoka.

Crvena zvezda koju sa klupe predvodi Crnogorac Dejan Radonjić će gostovati večeras Fenerbahčeu. Beogradski tim, šampion ABA lige, biće autsajder u Istanbulu, a eventualni šesti trijumf, koji bi bio senzacija, već sada bi približio ,,crveno-bijele“ četvrtfinalu. 

Portal Analitika