Košarka

Apel Zvezde navijačima: Ne idite u Istanbul

Košarkaški klub Crvena zvezda uputio je apel svojim navijačima da ne putuju u Istanbul na utakmicu devetog kola Top16 faze Eurolige sa Fenerbahčeom. Duel Fenerbahčea i Crvene zvezde na programu je u petak od 19.30.
Apel Zvezde navijačima: Ne idite u Istanbul
Portal AnalitikaIzvor

Iz redova ‘crveno-bijelih’ su u posljednjih godinu i po dana više puta apelovali na svoje navijače, posebno poslije tragedije i ubistva Marka Ivkovića pred utakmicu protiv Galatasaraja prošle sezone.

“Naš klub ponosan je na činjenicu da je u svakom kutku Evrope u svim takmičenjima prethodnih godina, imao podršku svojih navijača, bilo da smo igrali u Kazanju, Krasnodaru, Atini, Madridu ili Valensiji, koji su pronalazili načine da dođu do ulaznica za mečeve na koje klub nije organizovano vodio svoje pristalice. Međutim, ovoga puta KK Crvena zvezda Telekom apeluje na svoje simpatizere i navijače da ne kreću put Istanbula, na utakmicu sa Fenerbahčeom. 

KK Crvena zvezda Telekom još jednom saopštava da ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, nema u svom posjedu ni jednu kartu za duel u Fenerbahče Areni, i takođe, na bilo koji način, ne može bezbjednosno da pokrije ovaj meč i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbulu. U vrijeme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, apelujemo na sve koji su imali namjeru da putuju u Tursku, da to ne čine! 

Ovoga puta spremni smo na odsustvo podrške naših navijača, najboljih u Evropi, ali ćemo bitni mirni igrajući utakmicu, znajući da ne postoji mogućnost da se bilo kome, ko voli Crvenu zvezdu dogodi nešto loše”, stoji u apelu Crvene zvezde.

Portal Analitika