Fudbal

Alegriju stiže nepristojna ponuda iz Madrida

Vrijeme Zinedina Zidana na klupi madridskog Reala sve se više bliži kraju, a kao prvi pik kontroverznog biznismena Florentina Pereza naprasno se pojavio Masimilijano Alegri. I kako stvari sada stoje čelnici Kraljevskog kluba ozbiljno su krenuli u napad na sadašnjeg trenera Juventusa.
Alegriju stiže nepristojna ponuda iz Madrida
Portal AnalitikaIzvor

Vijest koju je prvi objavio milanski list Gazeta delo Sport sada je dobila svoj nastavak, a isti izvor tvrdi da je Perez za Alegrija spremio nepristojnu ponudu - godišnju platu od 7.000.000 eura i ogroman novac za transfere.

Iako se ne navodi o kojoj sumi je riječ, pominje se da se u Realu sprema velika čistka na kraju sezone, a da bi kartu u jednom pravcu mogli da dobiju i dosadašnji nosioci igre, dok bi Masimilijano Alegri bio predvodnik jednog novog talasa u pokušaju da se Realu povrati stari sjaj. 

Gazeta ističe da će vodeći ljudi Kraljevskog kluba početi sa pregovorima odmah pošto Juventus odigra revanš susret osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, đe je rezultat prvog meča bio 2:2. 

Veliko je pitanje hoće li Alegri moći da odoli ovakvoj pozamašnoj ponudi iz Madrida, uprkos tome što je iz Juventusa najavljeno da će trofejni trener dobiti novi ugovor do juna 2018. godine i gotovo duplo veću platu nego što je imao do sada.

Portal Analitika