Društvo

Rakočević i Veljović imenovani za dekane Pravnog i Elektrotehničkog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore, uvažavajući prijedloge vijeća Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta, imenovao je danas vanredne profesore Zorana Veljovića i Velimira Rakočevića za dekane tih univerzitetskih jedinica za mandatni period 2016 - 2019. godina, saopšteno je Portalu Analitika iz Univerziteta Crne Gore.
Rakočević i Veljović imenovani za dekane Pravnog i Elektrotehničkog fakulteta
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Rakočević će na dužnost dekana stupiti 19. maja, dok će Veljović, koji je aktuelni dekan ETF-a, novi mandat započeti 2. avgusta. 

- S obzirom da nije bilo primjedbi i žalbi na predloge ovlašćenih predlagača, a nakon isteka propisanog roka za podnošenje žalbi, stekli su se uslovi za donošenje odluka Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, koji je danas imenovao dekane Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta za trogodišnji mandatni period - kazao je predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.

Na sjednici Upravnog odbora donešena je odluka o osnivanju Centra za magistarske studije, koji će raditi u okviru Rektorata Univerziteta Crne Gore. U skladu sa tom odlukom donešena je i odluka o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, navodi se na kraju saopštenja.

 

Portal Analitika