Društvo

Izložba radova RE djece u petak

Crveni krst Crne Gore organizovaće u petak izložbu radova djece romske i egipćanske populacije predškolskog uzrasta, koja redovno pohađaju otvorene dječje igraonice te humanitarne organizacije u Kampu Konik.
Izložba radova RE djece u petak
Portal AnalitikaIzvor

Izložba će biti organizovana u susret Međunarodnom danu žena, u saradnji sa tržnim centrom „Mall of Montenegro“.

„Cilj organizovanja izložbe je, prvenstveno, predstavljanje dječjih radova, promocija 'dječjih igraonica' na Koniku, ali i prikupljanje sredstava za nastavak rada ovih igraonica, kao i omogućavanje djeci RE populacije da za Dan žena uvesele svoje majke, sestre ili bake i uruče im poklon“, saopšteno je iz Crveng krsta.

Tržni centar „Mall of Montenegro“ omogućiće djeci da, za vrijeme trajanja izložbe, borave u dječjoj igraonici „Magic land“ koja se nalazi u tržnom centru, kako bi im se pružila prilika da budu dio društva, socijalizuju se i osjete prave čari djetinjstva.

„Pozivamo sve zainteresovane da proprate izložbu radova djece iz Kampova Konik i da, simboličnom donacijom, omoguće mališanima da iznenade svoje majke 8. marta. Izložba radova će biti organizovana u prizemlju Mall-a, preko puta info-pulta, na prolazu između Mercatora i zelene pijace, od devet sati i 30 minuta do 15 sati“, kaže se u saopštenju.

(Mina) 

Portal Analitika