Fudbal

Miličković objavio spisak za dvomeč sa Makedonijom

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Boris Miličković, objavio je danas spisak igrača za dvomeč sa Makedonijom.
Miličković objavio spisak za dvomeč sa Makedonijom
Portal AnalitikaIzvor

Dueli mlađih kadetskih selekcija biće odigrani 8. i 10. marta na terenu kampa Petar Miloševski u Skoplju.

Miličković je pozvao 18 igrača.

Na spisku su: 
golmani - Vuko Vujović (Lovćen) i Boran Dizdarević (Berane); 

odbrana - Anto Babić, Ivan Mićunović (Sutjeska), Nemanja Petrović (Igalo), Stefan Milić, Džonatan Drešaj i Bojan Roganović (Budućnost); 

vezni red - Miro Korać (Berane), Vasko Stojković (Mornar), Miloš Brnović (Budućnost), Miloš Ivančević (Grbalj) i Ivan Vujačić (Polet stars); 

napad - Marko Rakonjac (Jedinstvo), Ljubo Kovačević (Grbalj), Ognjen Gačević (Mladost), Igor Kukuličić i Danilo Pešukić (Zeta).

Selektor Miličković kazao je da nije mogao da računa na nekoliko igrača koji su bili dio mlađe kadetske reprezentacije u prethodnim akcijama.

"Utakmice u Makedoniji iskoristićemo da provjerimo pozvane kandidate. Nedostaje nam nekoliko igrača koji su prošli kroz ciklus utakmica u ranijem periodu, jer ne nastupaju u klubovima ili imaju administrativnih problema. Nadam se da će se problemi koje imaju riješiti u narednom periodu kako bi oni mogli da se vrate u selekciju i pojačaju konkurenciju, rekao je Miličković.

Portal Analitika