Muzika

Nastupi Sivila u Podgorici i Nikšiću

Balša Krkeljić, poznatiji kao Sivilo, nastupiće u Nikšiću 6, a u Podgorici 7. marta. Sivilo će biti gost nikšićkog NK paba, i podgoričkog Montenegro kafe-paba. Cijena ulaznice je 2 eura.
Nastupi Sivila u Podgorici i Nikšiću
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

On će sa svojim bendom uživo izvoditi hitove sa albuma "Tamna Strana Sreće" i projekta "Ljeto kada su me krunisali".

U Nikšiću nastupa poslije nezaboravnog koncerta na prepunom platou ispred Doma Revolucije u okviru prošlogodišnjeg Lake Festa.

Nastup u Podgorici je od velike važnosti za Sivila jer će to biti prvi put da nastupa pred svojim sugrađanima poslije dvije godine.

Ova mini turneja dolazi kao rezultat uspješnog ljeta koje je u Sivilovoj karijeri obilježeno sa nekoliko hitova. Pjesma No.1 je bila dva i po mjeseca na Domaćica top listi, na kojoj je pune dvije nedjelje bila na broj 1 poziciji. Još jedan razlog je i pjesma "Ceca" koja je ovih dana prešla 300 hiljada pogleda na Youtubeu.

sivilo-0

Najveći razlog za Sivilove nastupe jeste odluka da poslije 3 godine od izdavanja albuma prvijenca "Tamna Strana Sreć", počinje sa radom na svom novom dugo očekivanom albumu.

On kaže da je inspirisan i da želi da sa sarađuje sa raznim „bitmejkerima i producentima koji misle da imaju ono što treba napravi kvalitetan album“.

Na svojim profilima na društvenim mrežama je ostavio kontakt na kojem svi zainteresovani bitmejkeri mogu da šalju bitove i ostvare saradnju sa ovim poznatim Podgoričaninom.

Portal Analitika