Zanimljivosti

HOROSKOP: Što vas očekuje u martu

Kome ljepši dani dolaze prije nego počne proljeće, a ko će morati više da radi? Ko će se nenadano zaljubiti, a kome je vrijeme da okrene novi list? Ko će morati da povede računa o svom jelovniku, a ko će se bezbrižno opuštati? Sve to pročitajte u horoskopu za mart.
HOROSKOP: Što vas očekuje u martu
Portal AnalitikaIzvor

OVAN

Odnosi: Pokazivaćete mnogo razumijevanja za druge, pa će prijatelji i porodica često tražiti vaše savjete. Mogli bi da se upustite u tajnu vezu koja vam neće ispuniti velika očekivanja.

Novac i obaveze: Ostvarivaćete dobre poslovne rezultate, čak i onda kad vam energija neće biti na vrhuncu. Odnosi s inostranstvom biće plodonosni, a neki bi zbog posla mogli da presele u drugu državu.

Zdravlje i ljepota: Uprkos manjem padu raspoloženja, nećete se prepuštati crnim mislima. Bavljenje tjelesnom aktivnošću i druženje s prijateljima ispuniće vas pozitivnom energijom.

BIK

Odnosi: Duge veze neće biti lišene prepirki, ali opazićete određeno poboljšanje. Sukobi s partnerom brzo će se okončati, jer ćete oboje shvatiti da ne želite da ugrožavate vezu. Samci, kraj mjeseca donosi uzbudljiv susret.

Novac i obaveze: Čuvajte se brzopletih investicija. Pobrinite se da vam svi poslovi i poduhvati nose što manji rizik. Odnosi s okolinom će se unaprijediti, pa ćete moći da se oslonite na tuđu pomoć kada vam zatreba.

Zdravlje i ljepota: I dalje nećete biti u dobroj formi, a probleme će vam stvarati i sezonske viroze i upale. No, dobro ćete reagovati na terapiju, pa vas smetnje neće predugo mučiti.

BLIZANCI

Odnosi: Prva polovina mjeseca biće povoljna za zavođenje, pa iskoristite to razdoblje za prilazak simpatiji. Nakon 14. bićete povučeniji i sramežljiviji, a time i manje uspješni u ljubavnom osvajanju.

Novac i obaveze: Naći ćete se pred mnogim izazovima koji će vas tjerati da vježbate strpljenje. Posebno problematične biće saradnje koje vam nijesu ispunile očekivanja, ali nemojte iz njih izlaziti nepromišljeno, jer bi vam to prouzrokovalo štetu.

Zdravlje i ljepota: Zdravlje će biti osjetljivo. Ako patite od hroničnih bolesti, moguće je pogoršanje simptoma, no disciplinovanim načinom života ublažićete tegobe.

RAK

Odnosi: Nakon razdoblja suše, samci će ovoga mjeseca pronaći ljubav. Osoba s kojom ćete se povezati osvojiće vas šarmom i toplinom, kao i činjenicom da se odlično dopunjujete. Pred vezanima su dani ispunjeni romantikom, što neće ugroziti ni pokoja svađa krajem marta.

Novac i obaveze: Radne obaveze će vas iscrpiti, ponajviše zbog toga što ćete svakom zadatku pristupiti s velikom dozom ozbiljnosti. Gubićete previše vremena na detalje, pa je važno da pažljivije odredite prioritete. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Zdravlje i ljepota: Ojačajte imunitet vitaminskim pripravcima i pokušajte da se odviknete od loših navika. Pokoja promjena napraviće mnogo za unaprjeđenje zdravlja.

LAV

Odnosi: Iako će sukobi biti neizostavan dio veze, to neće nimalo ugroziti odnos s voljenom osobom. Nakon žestoke svađe, brzo ćete se pomiriti i izgladiti sve nesporazume. Slobodnima kraj mjeseca donosi novu ljubav.

Novac i obaveze: Imaćete više energije i biti učinkovitiji u poslu. Nadređeni će primijetiti vaše kvalitete, pa biste mogli da budete pohvaljeni ili nagrađeni povišicom. Dobar nos za ulaganje ili kupoprodaju donosi materijalnu dobit.

Zdravlje i ljepota: Redovna vježba i aktivan način života pridonijeće poboljšanju zdravstvene situacije. Snaga volje pomoći će vam da se riješite poroka.

DJEVICA

Odnosi: Udaljićete se od prijatelja zbog umora i okupiranosti obavezama. Provodićete mnogo vremena ugađajući porodicai i djeci, no izostanak njihove zahvalnosti navešće vas da negodujete i započinjete svađe.

Novac i obaveze: Nije vrijeme za veće poslovne poduhvate. Susretaćete se s brojnim problemima i zastojima koji će vam usporiti realizaciju planova, pa je bolje da ovog mjeseca igrate na sigurno. Pokažite više spremnosti na saradnju i kompromis.

Zdravlje i ljepota: Bićete bolešljivi i krhki, pa vam se savjetuje uzimanje pripravaka za jačanje imuniteta. Moguće su nezgode i ozljede, pa budite oprezni u svakodnevnim aktivnostima.

0203astro1VAGA

Odnosi: Prvi dani mjeseca biće obilježeni skladom i dobrom komunikacijom u vezi, ali već nakon 13. osjetićete da ste se pomalo udaljili od partnera. Oboje ćete biti suviše zauzeti poslom i obavezama da biste odvojili vrijeme za zajedničke trenutke.

Novac i obaveze: Prionućete na posao i dokazati da ste vrijedan i sposoban radnik. Ako ste u potrazi za poslom, ovoga mjeseca bi mogli da dobijete priliku na koju dugo čekate.

Zdravlje i ljepota: Neumjerenost u jelu i piću obezbijediće vam razne zdravstvene smetnje, ali pravilnim odabirom namirnica i redovnim vježbanjem uspješno ćete ih ukloniti.

ŠKORPIJA

Odnosi: S voljenim ćete se dobro slagati, a uz malo truda, uspjećete da probudite romantiku u vezi. Samci će voditi intenzivan društveni život, a prilikom izlaska upoznaće osobu s kojom će htjeti da započnu prisan odnos.

Novac i obaveze: Bićete skloni preuzimanju rizika što će se u nekim slučajevima pokazati pametnim, ali u drugima će dovesti do materijalnih gubitaka. Pazite na novac i ne ulazite u nepromišljene troškove i investicije.

Zdravlje i ljepota: Uživaćete u kretanju, vježbanju i bavljenju sportom. Godiće vam boravak na vazduhu, duge šetnje i odlasci na izlet. Krajem mjeseca oslabljeni imunitet poziva na uzimanje vitamina.

STRIJELAC

Odnosi: S nekim članovima porodice bićete u zategnutim odnosima, čemu će doprinijeti neslaganje oko važnih tema. Bićete suviše tvrdoglavi da biste bili spremni na dogovor. Nakon 21. poboljšaćete odnose s bližnjima, a u vezama će doći do buđenja strasti.

Novac i obaveze: Do izražaja će doći vaša ambicioznost i ogromna energija, ali za ostvarenje uspjeha nedostajaće vam strpljenja. Ako budete promišljeni i dovoljno uporni, rezultati će biti zapanjujući. Mnogi će se odvažiti na promjenu posla ili osamostaljenje.

Zdravlje i ljepota: Čuvajte se ozljeda, padova i nezgoda. Mars u vašem znaku pojačava mogućnost razvoja upale ili viroze praćene visokom temperaturom.

JARAC

Odnosi: Ljudi će rado provoditi vrijeme u vašem društvu, jer ćete biti vedri i duhoviti. Ako ste samac željan pažnje, upoznaćete zanimljivu osobu na putovanju, izletu ili predavanju, a spojiće vas slični interesi i mnogo zajedničkih tema za razgovor.

Novac i obaveze: Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju razvijene društvene vještine. Komunikativnost i šarm omogućiće vam da pridobijete podršku okoline što će vam olakšati izvršavanje posla.

Zdravlje i ljepota: Manjak energije poziva na potrebu za mirnijim načinom života. Često ćete se žaliti na umor i pospanost pa ne bi bilo loše da za svaki slučaj provjerite krvnu sliku.

VODOLIJA

Odnosi: Svidjeće vam se privlačna i uspješna osoba koja zna što želi od života. Imponovaće vam njeni znakovi pažnje i romantični gestovi, ali najviše od svega - spoznaja da je poput vas spremna na ozbiljnu vezu.

Novac i obaveze: Poslovni kontakti koje uspostavite ovog mjeseca odigraće važnu ulogu u vašem poslovnom napretku. U drugom dijelu mjeseca uspjećete ponovo da pokrenete projekat koji već neko vrijeme stagnira, a u kojeg ste uložili mnogo truda.

Zdravlje i ljepota: Višak kilograma podstaći će vas da pazite na prehranu i uvedete više fizičkih aktivnosti u svoj dnevni raspored. Budete li uporni i dosljedni, rezultati će biti zadivljujući.

RIBE

Odnosi: Ovog mjeseca vas očekuju mnoga zanimljiva događanja na osjećajnom planu. Samci će ostvariti poznanstvo koje će unijeti uzbuđenje u njihov život, dok bi parovi mogli da se odvaže na vjeridbu ili zajednički život.

Novac i obaveze: Izvrsno ćete se snalaziti u raznim poslovima i u svakom postizati zapažene rezultate. Istaknute intelektualne sposobnosti i snalažljivost povećaće vam izglede za napredovanjem i dobijanjem unosnih poslovnih ponuda.

Zdravlje i ljepota: Nastojte da izbjegavate stresne situacije i provedete što više vremena baveći se opuštajućim aktivnostima. Uživanje u hobiju, a druženje s prijateljima pomoći će u rješavanju stresa.

Izvor: Tportal.hr

Foto: spiritofchange.org, theindianpanorama.news

Portal Analitika