Politika

Rakčević, Lekić, Krivokapić i Bečić neće kod Milića

Predsjednici Građanskog pokreta URA, Socijaldemokratske partije, Demosa i Demokrata - Žarko Rakčević, Ranko Krivokapić, Miodrag Lekić i Aleksa Bečić - neće prisustvovati današnjem sastanku koji je zakazao predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić, saznaje Pobjeda od više izvora iz opozicije.
Rakčević, Lekić, Krivokapić i Bečić neće kod Milića
Portal AnalitikaIzvor

Lider SNP-a je lidere opozicije zvao na sastanak radi zajedničkog odgovora na postojeću situaciju nakon propasti prvog parlamentarnog dijaloga.

Konačna odluka o učešću nekog od predstavnika tih političkih partija biće donešena danas, neposredno uoči sastanka. Ono što je izvjesno jeste da se niko od predstavnika Građanskog pokreta URA neće pojaviti na sastanku koji je sazvao Milić, jer smatraju da sastanak nije dobro pripremljen.

Iako su tokom jučerašnjeg dana predstavnici dijela opozicije u neformalnim razgovorima sa medijima saopštavali da imaju namjeru da prisustvuju sastanku ,"da bi ispoštovali Srđana Milića", preokret je nastao kada je predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić uputio pismo lideru SNP-a u kojem ga je upoznao sa stavom da neće prisustvovati sastanku.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

 

Portal Analitika