Politika

Robi Vilijams: Izdrži Branko

Visoki funkcioner Demokratskog fronta Branko Radulović postao je zvijezda društvenih mreža nakon subotnjeg nastupa na protestu tog političkog saveza, kada je tokom svog izlaganja na bini razgrnuo kaput i pokazao majicu sa likom Robija Vilijamsa.
Robi Vilijams: Izdrži Branko
Portal AnalitikaIzvor

Društvene mreže od subote uveče preplavljene su šaljivim komentarima i fotomontažama na račun Radulovićevog ,,performansa“. Govoreći o tome kako je njegova omiljena pjesma ,,My way“ i kako je najviše voli u izvedbi Robija Vilijamsa Radulović je, na iznenađenje prisutnih, razgrnuo kaput ispod koga je sijevnula bijela majica sa printom lika britanske zvijezde. - Da je on večeras ovdje rekao bi: Protests are only way to freedom. It’s my way - rekao je Radulović i izmamio osmijehe i aplauze učesnika protesta.

brankoizRadulovićev gest oduševio je i korisnike društvenih mreža koji su kao odgovor na njegov performans plasirali montiranu fotografiju Robija Vilijamsa odjevenog u bijelu majicu sa natpisom ,,Izdrži Branko“, sa namjernom greškom u ispisivanju imena. Fotografija je odmah po objavljivanju dobila visok opseg šerovanja. (Pobjeda)

 

Portal Analitika