Zabava

BEOGRAD: Goran Ilić priveden zbog napada na Sergeja Trifunovića

Policija je privela Gorana Ilića (41) koji se sumnjiči da je prethodne noći napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru. Nakon što je ispitan "u svojstvu građanina" on je pušten na slobodu.
BEOGRAD: Goran Ilić priveden zbog napada na Sergeja Trifunovića
Portal AnalitikaIzvor

- Protiv osumnjičenog će biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje: To znači da on nije uhapšen niti će mu biti određen pritvor, već će na poziv tužioca doći na saslušanje - rekla je portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Leposava Vujanović.

Izjavu tužilaštvu trebalo bi da da i poznati glumac, kao i Ilićeva supruga koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu.

Prilikom incidenta, Trifunović je zadobio lake tjelesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Hrvatski portal Indeks prenio je izjavu prijateljice poznatog glumca, koja kaže da on nije teže povređen.

- Bili smo juče na predstavi, on je otišao dalje na Fest, na neki film. Ogladnio je i otišao u fast food, napao ga je neki pijanac, gricnuo za priste i to je to. Nikakva rana na glavi, teške povrede i slično - rekla je ona.

Osim toga, Blic je kasnije prenio da je policija identifikovala muškarca za kojeg se sumnja da je učestvovao u obračunu sa Trifunovićem. Njegovo ime nije saopštila, jer se i dalje radi na utvrđivanju okolnosti događaja.

Takođe, mediji su prenijeli da je Trifunović poslije napada bio prevezen na infektivnu kliniku, odakle je pušten poslije pregleda i ukazane pomoći.

- Napao me je čovjek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao - izjavio je Trifunović.

Izvor i foto: B92/Tanjug 

Portal Analitika