Fudbal

LUDI fudbalski vikend - na programu osam derbija!

Vikend za fudbalske sladokusce kakav se ne pamti, tako se potrefilo da nećete znati koji duel prije da gledate. Nekoliko velikih derbija najvećih rivala igraće se širom Starog kontinenta, a jedan je i na području vatrene Argentine.
LUDI fudbalski vikend - na programu osam derbija!
Portal AnalitikaIzvor

Derbi vikend otvara veliki duel za gazdu Madrida. Bogati Real protiv radničkog Atletika – duel koji je kroz deceniju iskristalisao snage i podijelio prijestonicu Španije.

Odmah potom slijedi 150. večiti derbi Partizan - Crvena zvezda, a kada se malo ohlade strasti i utisci kod navijača vječitih, slijedi vatreni duel u Argentini, Urakan – San Lorenco. Poznato je kakvu atmosferu prave navijači i jednih i drugih na svakoj utakmici, a naročito kada je u pitanju ovako veliki derbi.

Neđeljni program kada su u pitanju derbiji, počinje velikim derbijem Engleske između Mančester junajteda i Arsenala, a samo nešto malo više od dva sata kasnije vodi se bitka za trofej Liga kupa na Ostrvu, đe je takođe veliki derbi – Liverpul – Mančester Siti.

Slijedi najveći derbi Belgije između Anderlehta i Standarda, a najvatrenije bi moglo da bude u Atini đe igraju AEK i PAO. Za fantastičan završetak derbi vikenda potrudiće se igrači i navijači Juventusa i Intera. Najveći derbi Italije, koji bi mogao i da preodredi dalji tok Serije A, kada je u pitanju borba za vrh na tabeli.

sitiliverp270216

U svakom slučaju, ljubitelji fudbala, navijačke vatre i strasti moći će da uživaju u vikendu koji je pred nama.

KOMPLETNA SATNICA PREDSTOJEĆIH DERBIJA:

Subota 16.00: Real Madrid – Atletiko Madrid

Subota 17.00: Partizan – Crvena zvezda

Subota 23.15: Urakan – San Lorenco

Neđelja 15.05: Mančester junajted – Arsenal

Neđelja 17.30: Liverpul – Mačester Siti

Neđelja 18.00: Anderleht – Standard

Neđelja 18.30: AEK – Panatinaikos

Neđelja 20.45: Juventus – Inter

(Telegraf.rs)

Portal Analitika