Politika

Jedinstvena Rusija nije saopštila da je postigla sporazum sa Mandićem

– Na zvaničnom veb sajtu Jedinstvene Rusije ne nalazi se bilo kakvo obavještenje da su predsjednik odbora za međunarodne odnose te stranke Konstantin Petričenko i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić sklopili sporazum o zajedničkom djelovanju, što tvrde iz Nove.
Jedinstvena Rusija nije saopštila da je postigla sporazum sa Mandićem
Portal AnalitikaIzvor

Iz Nove je u četvrtak saopšteno kako je Mandić tokom sastanka sa Petričenkom izrazio nadu da je tim sporazumom došlo do nove faze u odnosima između Rusije i Crne Gore, te da je ,,ponosan zbog uspostavljanja bliske saradnje sa najjačom strankom u Rusiji, čiji je predsjednik Vladimir Putin“. Na zvaničnom sajtu Jedinstvene Rusije, međutim, nije objavljeno bilo kakvo saopštenje u kome se pominje sklapanje sporazuma sa Novom. Na sajtu najače ruske stranke stoji i da je njen predsjednik Dmitrij Medvedev a da snažno podržavaju aktivnosti predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

Porparol Nove Jovan Vučurović, upitan postoji li neki dokaz da su Nova i Jedinstvena Rusija zaista postigli sporazum o zajedničkom djelovanju, Pobjedi rekao kako je sporazum postignut i kako bi na tome završio dalje komentarisanje te vijesti. - Ako dovoljan dokaz za to nije zajednička fotografija Andrije Mandića i Konstantina Petričenka, onda ne znam šta više mogu da kažem. Ili možda vi tvrdite da je ta fotografija fotomontaža – rekao je Vučurović za Pobjedu.

Pobjeda

Portal Analitika