Turizam

Turistička ponuda Crne Gore po prvi put predstavljena na sajmu turizma „Ferie for Alle”

Crna Gora se sa svojom turističkom ponudom po prvi put predstavlja na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2016“ (Odmor za sve 2016) u Herningu, Danskoj, koji se održava od 26. do 28. februara.
Turistička ponuda Crne Gore po prvi put predstavljena na sajmu turizma „Ferie for Alle”
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore na sajmu učestvuju  lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede: Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turistićke agencije Meridian i Adria DMC“, stoji u saopštenju dostavjenom Portalu Analitika.

Prvog dana sajma, predstavnici NTOCG su održali sastanke sa vodećim danskim turoperatorima (Apollo Rejser i Novasol As). Apollo Rejser je u svom programu za ovu godinu uvrstio ponudu Crne Gore dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As. Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu, tri puta sedmično.

Tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom značajnom tržištu.

„Nacionalna turistička organizacija će u predstojećem periodu pojačati aktivnosti na tržištu Skandinavije, obzirom da je potencijal i značaj ovog tržišta izuzetno veliki. Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni“, zaklučak je saopštenja.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta.

Portal Analitika