Košarka

Škerović: Nijesu sve šanse izgubljene, ali...

Drugim vezanim porazom nakon subotnjeg na gostovanju Italiji, ''crvene'' su zakomplikovale situaciju u borbi za plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, jer se i Velika Britanija vratila u trku za jedno od prva dva mjesta u grupi.
Škerović: Nijesu sve šanse izgubljene, ali...
Portal AnalitikaIzvor

- Doživjele smo sličan poraz kao u Italiji prije četiri dana. U posljednjih minut i po dozvolile smo protivniku nekoliko ofanzivnih skokova, promašile naše šuteve i to je odlučilo pobjednika. Desio nam se pad u igri kao što je bilo i u Italiji, ali moramo da izvučemo pouke iz ova dva meča kako bi spremno dočekale novembar kada će se odlučivati pitanje plasmana na Eurobasket. Nijesu sve šanse izgubljene, ali jasno je da moramo da odigramo značajno bolje nego u posljednja dva meča. I kada dobijamo i kada gubimo mi smo tim, tako da svi snosimo dio krivice, ali vjerujem da imamo snage i kvaliteta da se izdignemo – kazala je nakon meča kapiten Jelena Škerović.

Kvalifikacije se nastavljaju 19. februara, kada Crna Gora gostuje Albaniji, a četiri dana kasnije u Podgoricustiže Italija u duelu koji će biti odlučujući u borbi za plasman na Eurobasket.

Portal Analitika