Politika

DPS Krivokapiću: Od Čerčila do lažnog cara Šćepana malog

Predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić bijesan je zbog gubitka funkcije. Sujeta nije dobra osobina za političara, jer ga lako pretvori iz samozvanog Čerčila u lažnog cara Šćepana malog, saopšteno je iz Demokratske partije socijalita (DPS).
DPS Krivokapiću: Od Čerčila do lažnog cara Šćepana malog
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, Krivokapić je ranije rekao da je DPS glavni problem Crne Gore, karakterišući odnose SDP-a i te partije kao savez Čerčila i Staljina.

Iz DPS-a kažu da je Krivokapić ne samo Čerčil, već i Njutn i Anjštajn crnogorske političke scene.

„Ove teorije relativiteta i gravitacije koje je (Krivokapić) iznio u današnjem intervjuu za Dojče vele moraju izazvati revoluciju u svijetu fizike. Alhemičar svakako, jer jedino njemu polazi za rukom da vanparlamentarnu partiju bez ikakvog uticaja na crnogorsku političku scenu  predstavi kao Sunce oko koga se kreću sve ostale partije, bilo vladajuće ili opozicione. Nesumnjivo će se jednog dana dosjetiti i da sam sebe kandiduje i za Nobelovu nagradu, oblast nije važna, ipak je riječ o ekspertu za sve“, poručuju oni.

U DPS-u kažu da ih ne iznenađuje Krivokapićeva ekspresna amnezija, uzrokovana sada već izvjesnim gubitkom funkcije koju je obavljao 13 godina, ali i ignorisanjem sa međunarodnih adresa njegovih samoreklamerskih događaja.

„Iluzija koju je sam sebi stvorio ubrzano nestaje, a takvi procesi su veoma bolni, pa Krivokapića i sa te strane treba razumjeti. Danas ne treba biti ni Čerčil ni Staljin, a ponajmanje Krivokapić, da bi se prepoznao bijes zbog gubitka funkcije i stolice. Sujeta nije dobra osobina za političara, jer ga lako pretvori iz samozvanog Čerčila u lažnog cara Šćepana malog“, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika