Politika

Medojević: Salonska opozicija ide na proteste s dojč kafom

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević napisao je juče na svom Tviter nalogu da ne vjeruje u iskrenost ostatka opozicije predvođenu Demosom, SDP-om i GP URA, koji nijesu isključili mogućnost da se pridruže protestima. Demokratski front organizovaće u subotu, 27. februara, protest u Podgorici, odlučilo je juče Predsjedništvo te političke grupacije.
Medojević: Salonska opozicija ide na proteste s dojč kafom
Portal AnalitikaIzvor

- Konačno i salonska opozicija ne isključuje mirne proteste. Evo mogli bi da organizuju protestno ispijanje kafe. Dojč kafom do slobodnih izbora - napisao je Medojević na svom Tviter nalogu. Mogućnost da se pridruže mirnim protestima u odvojenim izjavama nijesu isključili Ranko Krivokapić i Miodrag Lekić.

- Salonska opozicija pregovorima pomogla diktatoru da dobije na vremenu u momentu najveće krize nakon terora nad građanima - napisao je Medojević. Istovremeno, Predsjedništvo DF-a, u čijem radu je učestvovao Medojević, konstatovalo je da je krah pregovora u Skup- štini Crne Gore najbolja potvrda da su protesti jedino preostalo pravo i efikasno sredstvo političke borbe preko kojeg se može doći do stvaranja uslova za fer i poštene izbore i to na način što je neophodno smijeniti Vladu Mila Đukanovića i formirati novu, prelaznu vladu bez njega. Iz DF-a su ponovili da politika protesta nema alternativu. - Ko nije za proteste, taj je za kolaboraciju sa mafijaškim režimom. Sloboda ili ništa - zaključio je Medojević. (Pobjeda)

Portal Analitika