TV / Film

CINEPLEXX: Urnebesna komedija "(Ne)profesionalac" od 25. februara!

Čuveni Saša Baron Koen vraća se na filmsko platno u novoj komediji "(Ne)profesionalac" i obećava odličnu zabavu svima koji vole njegove uvrnute i poprilično eksplicitne komedije.
CINEPLEXX: Urnebesna komedija "(Ne)profesionalac" od 25. februara!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Premijera filma „(Ne)Profesionalac“ biće održana u četvrtak, 25. februara, sa početkom u 20 i 30 u podgoričkom bioskopu Cineplexx Delta City.

...Nobi, vječno nezaposlen huligan ima sve što čovjek iz malog grada Grimsbija može da poželi - devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian od kojeg je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobi je napokon pronašao svog brata u Londonu - nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najopasniji agent MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca...

Ulaznice za premijeru filma „(Ne)Profesionalac“ već su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Prije filma, nastupiće crnogorski stendap komičar Andrija Dabanović. Andrija je stekao popularnost u Crnoj Gori, a ujedno je i prvi predstavnik Crne Gore na regionalnom festivalu ovog tipa komedije u Novom Pazaru, održanom u decembru prošle godine.

Portal Analitika