Politika

Tivat: Demokrate izabrale potpredsjednike i Izvršni odbor

Demokratska Crna Gora održala je u Tivtu Konstitutivnu sjednicu Opštinskog odbora, na kojoj su izabrani potpredsjednici i Izvršni odbor Opštinskog odbora za ovu primorsku Opštinu.
Tivat: Demokrate izabrale potpredsjednike i Izvršni odbor
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici, kojoj su prisustvovali i predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i generalni sekretar  Boris Bogdanović, za potpredsjednike Opštinskog odbora jednoglasno su izabrani Dejan Kandić, Bojan Nišavić i Olivera Klep, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Gojko Ivanović, Olga Božović, Boris Bubanja, Stefan Perović, Nada Milošević, Vladimir Arsić, Dejan Kandić, Bojan Nišavić i Olivera Klep. Time su Demokrate zaokružile svoju organizacionu infrastrukturu u Tivtu na svim nivoima organizovanja.

"Izborom pravog tima stručnih, poštenih i ljudi neukaljanih biografija, Demokratska Crna Gora je pokazala da je apsolutno spremna za prihvat i realizaciju najzahtjevnijih aktivnosti, koje će biti učestale u narednom periodu na čitavoj teritoriji Crne Gore. Ovo može da ohrabri i građane Tivta, budući da je formiran tim koji umije da prepozna probleme sa kojima se oni suočavaju i da ponudi konkretna rješenja za njih", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor je nasjednici podržao i odluku Demokratske Crne Gore da pokrene postupak izglasavanja nepovjerenja predsjedniku Opštine Tivat, gospodinu Novoselu, zbog, kako navode, krupnih investicionih promašaja, brojnih nezakonitosti i nerealizovanih obećanja.

"Ovim potezom, Demokrate su jasno pocrtale ko bi trebalo da snosi odgovornost za sve, najblaže rečeno, propuste zbog kojih je građanima Tivta onemogućena ravnopravnost u postizanju boljeg životnog standarda. S tim u vezi, Demokrate raduje značajna podrška koju građanke i građani Tivta pružaju ciljevima i konkretnim rješenjima iz Programa „Pobjede, a ne podjele“, a naročito što poklanjaju puno povjerenje ljudima koji bi trebalo da ih sprovedu u djelo. Svakako su to Demokrate i zaslužile dosadašnjim principijelnim i dosljednim djelovanjem", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika