Fudbal

‘Princ Rima’ se povlači, od ljeta direktor Rome

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti na kraju sezone završiće karijeru i postati direktor kluba, rekao je generalni menadžer Mauro Baldisoni. Baldisoni je izjavio da će ‘Princ Rima’" najmanje narednih šest godina biti na funkciji direktora.
‘Princ Rima’ se povlači, od ljeta direktor Rome
Portal AnalitikaIzvor

“Postoji šansa da nastavi da igra i poslije juna, ali će riješiti predsjednik Palota u razgovoru sa Frančeskom. Predsjednik je već rekao da će Toti imati svoje mjesto u klubu. Kod nas se ništa nije promijenilo poslije posljednjih dešavanja, Toti će se vratiti u tim za sljedeći meč”, rekao je Baldisoni. 

Čelnik ‘Vučice’ ističe da klub nije pokazao nepoštovanje prema Totiju oko produžetka saradnje, iako bi igrač volio da nastavi da igra. 

“Gajimo veliko poštovanje prema Frančesku. Postavio je mnogo rekorda u Romi i smatramo da je najbolji fudbaler u istoriji italijanskog fudbala”, zaključio je Toti. 

Toti će u septembru proslaviti 40. rođendan, a cijelu karijeru proveo je u rimskom klubu za koji je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova. Sa rimskim klubom je osvojio jednu titulu prvaka Serije A i po dva Kupa i Superkupa Italije.

Portal Analitika