Društvo

Novi režim saobraćaja na putu Budva – Cetinje

Od 22. februara do 15. marta doći će do još jedne obustave saobraćaja i u poslijepodnevnim satima na putu Budva - Cetinje. Na lokalitetu Obzovica - Brajići biće obustavljen saobraćaj i od 14.00 do 15.30 sati, a na lokalitetu Markovići i u terminu od 14.20 do 15.50 sati – objavljeno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Novi režim saobraćaja na putu Budva – Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše Pobjeda, dodatna obustava saobraćaja odobrena je zbog izvođenja minerskih radova. To je druga obustava saobraćaja tokom dana na magistralnom putu Cetinje - Budva, pošto se na lokalitetima Obzovica i Brajići saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila od 10 do 12 sati, a u Markovićima od 10 sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta. Osim u ovim terminima, na mjestima gdje se radi na rekonstrukciji magistralnog puta M-2.3 saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju.

Saobraćaj od Budve ka Cetinju i Baru usporeno se odvija i zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva-Petrovac, odnosno spajanja bulevara između Budve i Bečića, i rekonstrukcije raskrsnice Budva-Cetinje-Bečići. Dolazi do češćih povremenih prekida uslovljenih utovarom i transportom materijala i radovima na betoniranju potpornog zida sa donje strane magistralnog puta. Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Podgorica na dionici Kamenica –Meterizi - Jankovića krš - Ulići do 1. marta saobraćaj će biti svakodnevno obustavljan od 10 do 12 sati za sve kategorije vozila, a mimo ovih termina saobraćaj se odvija jednom trakom i regulisan je semaforskom signalizacijom.

Portal Analitika