Politika

Đeka: Lideri Force su sasvim izgubili kompas

Gradonačelnik Ulcinja Fatmir Đeka reagovao je na današnje saopštenje Nove demokratske snage - Forca, poručujući da su lideri ove partije sasvim izgubili kompas.
Đeka: Lideri Force su sasvim izgubili kompas
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje Đeke prenosimo u cjelosti

Ništa me ne može iznenaditi od političkih neznalica, prevaranata i štetočina iz vrha Force. Građani Ulcinja će upamtiti njihova politička nedjela, koja će se prenositi s generacije na generaciju. 

Mi smo svi svjedoci kako je jedna grupa nedozrelih, nedostojnih i neodgovornih ljudi pokušala da nade grada, želje i potrebe građana stavi i iskoristi isključivo za vlastite interese. I u tome su, na svu sreću, sramno propali.

Naravno, propale su i njihove kukavičke inicijative da se ja smijenim sa mjesta predsjednika Opštine, samo da bi njihov lider opet postao gradonačelnik. Sada su, jadnicima, ostali samo apeli koje niko ne želi da čuje.

A sve su pokušali, maksimalno su se ponizili, čak mi ih je bilo žao. Iako oni za osjećaj stida ne znaju.

Nakon toga su sasvim izgubili kompas. Neka Opština propadne, čitav Ulcinj, svijet, ma sve u Sunčevom sistemu, samo da njima bude dobro. Kakvi rebalansi, budžeti, planovi, odluke!!! Ma ništa ne smije da prođe, jer to koristi Đeki. Nema veze što su sve odluke za vanrednu Skupštinu predložili naši sekretari!? Mi za ništa nećemo glasati. 

Zaista, ništa čudno od te sorte ljudi, jer su to šampioni u pravljenju blokada. 

Fatmir Đeka se tim političkim idiotlukom ne rukovodi. Ne znam takođe nijednu stranku u Ulcinju koja podržava ovakve sramotne postupke.

Što se mene tiče, dok god sam na ovom mjestu, sve ću činiti da se odluke donose u interesu lokalne uprave i građana.

I svakako da ću, u tom smjeru, koristiti sva ovlašćenja koja mi zakon daje, kaže se na kraju reagovanja Fatmira Đeke.

cdm

Portal Analitika