Fudbal

Bartomeu: Mesi i Nejmar? Neće oni niđe

Predsjednik Barselone Đozep Bartomeu kaže da najveće zvijezde Katalonaca neće napuštiti klub.
Bartomeu: Mesi i Nejmar? Neće oni niđe
Portal AnalitikaIzvor

Dolaskom Pepa Gvardiole u Mančester siti od sljedeće sezone pojavile su se spekulacije da bi sa njim na Etihad mogao da stigne i Lionel Mesi. Prethodno se spekulisalo da bi Nejmar mogao da pređe u Mančester junajted, ali Bartomeu je uvjeren da će Barselona zadržati najbolje igrače. 

„Znamo da bi Mesi mogao da zarađuje više u drugim timovima, kao i Nejmar, Buskec, Pike ili Suares. Nejmar je prije dolaska u Barsu imao bolje ponude. Suares takođe. Ali, oni su odlučili da dođu u Barselonu. Ja mislim da ovaj klub privlači igrače, mimo više od kluba. Brinemo se o mnogim stvarima. Sve to kreira atmosferu koja govori da smo više od kluba. Uvjereni smo jer znamo da su naši igrači veoma srećni u klubu i gradu. Uživaju u sportu i u grupi su. Uvjereni smo da ti igrači neće otići zbog novca. Mesi je prije nekoliko dana rekao da je Barselona jedini evropski klub za koju će igrati. Nijesam ja to rekao, on je“, jasno je demantovao spekulacije Bartomeu. 

Što se tiče Nejmara, klub želi da mu produži ugovor, ali se to odužilo, pa su mediji spekulisali da bi i on mogao u Englesku. 

„U ovom trenutku ne vidim da će bilo koji naš igrač napuštiti klub na ljeto.“

Portal Analitika