Zabava

Bivši farmeri na sudu: Kristijan je za zoo-vrt, a ne za aps

U sudu su juče saslušani Tamara Đurić, Jelena Milošević Balerina, Lepi Mića i Semir Džanković zbog prijetnji napada na prethodnoj "Farmi".
Bivši farmeri na sudu: Kristijan je za zoo-vrt, a ne za aps
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Dva mjeseca nakon završetka "Farme 6" agonija i dalje traje. Bivši farmeri nisu ostali u dobrim odnosima, a rijaliti u kom su oni učestvovali više je djelovao kao zatvorska ćelija nego kao zabava za široke narodne mase.

Svađe, tuče, vrijeđanja i povrede ostaće upamćene u narodu kao jedini aduti kojim su se borili učesnici u prethodnoj sezoni. Juče su se u mladenovačkom sudu pojavili farmeri koji su svjedočili o nemilim događajima koje je izazvao Kristijan Golubović, ali i Semir Džanković.

- Kristijan je nasilnik i ja sam to izjavila u tužilaštvu, ali se privatno nisam pridružila tužbi protiv njega - izjavila je juče Tamara Đurić poslije saslušanja u mladenovačkom tužilaštvu, koje vodi postupak protiv Golubovića zbog nasilničkog ponašanja, izazivanja opasnosti i nanošenja teških povreda.

- Moje viđenje Golubovića se nije promijenilo, ali i dalje mislim da on nije za zatvor, već za neku drugu instituciju. Prije je za zoološki vrt ili duševnu bolnicu. Njemu zatvor ne može mnogo da pomogne. Kristijan ima divnu ženu, i zbog nje ga neću privatno tužiti. Kakav god da je, potreban je svojoj porodici - rekla je Đurić.

Tamara je saslušana i zbog prijetnji Semira Džankovića upućenih Maji Nikolić i njenoj djeci. Ipak, Đurić je u sudu ispričala kako ona o tome ništa ne zna.

- Nisam čula da je Semir prijetio Maji Nikolić, i to sam i rekla tužiocu. Što se mene tiče, rekla sam da me je udario po kačketu. Izvinio se, i ja sam prihvatila. Sada smo prijatelji - rekla je Đurić dok se Maja Nikolić zbog upale bubrega nije pojavila na saslušanju.

Semir se branio sljedećim riječima:

- Ja jesam Tamaru udario po vrhu kačketa, i to sam i priznao. Volim je i ona je pravi prijatelj. Desilo se to što se desilo i žao mi je zbog toga, ali farma je zatvoren prostor, svako izgubi živce - rekao je Džanković.

U njegovom slučaju svjedočio je i Miroslav Pržulj, zvani Lepi Mića.

- Ispričao sam istinu. Maja Nikolić je pjevala pesmu "Tamo daleko" i Semir je na to reagovao uzvikom "Alahu ekbar". Rekao sam tužiocu da on to nije trebalo da kaže jer farma nije mjesto za to, niti je bio momenat da tako nešto kaže - rekao je Lepi Mića.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika