Protokol

DEMOS: Goran Radonjić predsjednik Gradskog odbora u Podgorici

Na sjednici održanoj u PR centru u Podgorici, uz prisustvo rukovodstva stranke, predsjednika DEMOSA Miodraga Lekića i članova predsjedništva, formalizovan je gradski odbor koji ima 97 članova, a za predsjednika je izabran prof. dr Goran Radonjić.
DEMOS: Goran Radonjić predsjednik Gradskog odbora u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju iz ove partije, u uvodnom obraćanju, ispred Inicijativnog odbora za formalizaciju opštinske strukture, ujedno i predsjednik IO DEMOSA, Goran Danilović govorio je o realizaciji aktivnosti na terenu koje su prethodile formalizaciji odbora. Napomenuo je važnost uspostavljanja strukture najveće lokalne organizacije - budućeg nosioca svih aktivnosti stranke na teritoriji Glavnog grada.

- Predsjednik DEMOSA Miodrag Lekić upoznao je prisutne sa aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori. Osvrnuo se na tek završen parlamentarni dijalog, čiji je jedan od inicijatora bio i sam DEMOS. Podsjetio je članove Gradskog odbora na važnost stabilne politike koju DEMOS vodi, a koja pronalazi sve veći broj simpatuzera. Poručio je da DEMOS, kao ozbiljna stranka, koja drži do principa političke kulture i demokratije, svojim radom otvara sebi novi put na političkoj sceni Crne Gore. Za predsjednika Gradskog odbora DEMOSA izabran je šef Kluba odbornka u Skupštini Glavnog grada prof. dr Goran Radonjić. Obraćajući se prisutnima, Radonjić je istakao uspješnost funkcionisanja odborničkog kluba i njegovu prepoznatljivost u radu lokalnog parlamenta. Najavio je otvaranje kancelarija Gradskog odbora i spremnost budućeg rukovodstva da se uhvati u koštac sa izazovima koji su pred njima - stoji us saopštenju DEMOS-a.

1902odbor
Portal Analitika