Turizam

HG "Budvanska rivijera" promoviše ponudu na sajmovima u Beogradu i Pragu

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" intenzivno nastavlja sa promocijom svoje turističke ponude za 2016. godinu.
HG "Budvanska rivijera" promoviše ponudu na sajmovima u Beogradu i Pragu
Portal AnalitikaIzvor

- Samostalna promocija turističkog proizvoda na 38. Međunarodnom turističkom poslovnom sajmu u Beogradu i ove godine će, već tradicionalno, imati za cilj animiranje tržista Srbije koje je prethodna turistička godina kroz ostvarene rezultate pozicionirala među tri najaktivnija i najmasovnija emitivna tržišta. Sa tog emitivnog područja ostvareno je više od 36.000 noćenja što predstavlja povećanje prometa za 8 odsto u odnosu na 2014 - navodi se u saopštenju i HG "Budvanska rivijera".

Dalje se navodi da su kapaciteti ove kompanije, kroz savremeni koncept ponude, prisutni na tržištu Srbije u namjeri da se gosti, individualno ili putem neke od turističkih agencija, opredijele za raznoliku, bogatu i visokokvalitetnu ponudu nekog od šest hotela "Budvanske rivijere".

- Slijedeći praksu turoperatora zapadne Evrope, mnogi ugovori sa poslovnim partnerima tržišta Srbije su već potpisani. Kuriozitet ovogodišnjih priprema za predstojeću sezonu daju i saznanja od agencije SAB International iz Beograda, jednog od najvećih poslovnih partnera sa kojim "Budvanska rivijera" ima dugogodišnju saradnju, da će u kooperaciji sa "Air Serbia" u periodu od 20. juna do 10. septembra biti angažovan čarter na relaciji Beograd - Tivat. Osim agencije Sab International iz Beograda, sa tržišta Srbije važno je pomenuti istaknute poslovne partnere: Atlantic Travel and services iz Jagodine, Olympic Travel iz Kragujevca, Planatours iz Velike Plane, Odeon World Travel iz Beograda, Big Blue Tourism and Travel takođe iz Beograda, BanCor Tours iz Novog Sada, sa kojima je kroz dugogodišnju saradnju brend Hotelske grupe "Budvanska rivijera" prisutan na tom emitivnom tržištu - stoji u saopštenju ove kompanije.

Takođe ističu da na prestižnom Sajmu turizma u Beogradu, koji je prilika za uspostavljanje nove i unaprjeđenje postojeće poslovne saradnje, "u maniru velikih hotelskih kuća" "Budvanska rivijera" promoviše i sajamski popust od 15% za aranžmane prodate do kraja februara.

Istovremeno se održava i 25. Sajam turizma u Pragu. Na jednoj od najvećih turističkih smotri srednje Evrope, Turističko naselje "Slovenska plaža" dobitnik je priznanja za prvoklasne usluge u 2015. od agencije Vitkovice Tours iz Ostrave.

- Ova nagrada rezulatat je procjene kvaliteta usluge kroz različite kategorije u hotelskom kompleksu od strane gostiju, kao i ocjene stručnjaka iz oblasti turističkog sektora. Svoju nedvosmisleno atraktivnu i konkurentnu turističku ponudu Hotelska grupa "Budvanska rivijera" promoviše na zajedničkom štandu sa predstavnicima lokalnih turističkih organizacija Crne Gore i privrednicima. Sajam u Pragu je prilika da se kroz model inoviranog turističkog proizvoda promoviše mogućnost kreativnih aranžmana u hotelima kompanije. U okviru kampanje Sedmica izvanrednih popusta domicilne agencije Vitkovice Tours, hotelska grupa odobrila je popust od 10% za aranžmane prodate tokom trajanja sajma. Sa tržista Češke je u 2015. ostvareno povećanje prometa za 60% u odnosu na 2014 - preciziraju iz "Budvanske rivijere".

Foto: etggrupa.me

Portal Analitika