Fudbal

Inter i PSŽ spremaju veliku trampu?

Francuske sirene oglasile su se zbog Maura Ikardija! Kapiten Intera nalazi se na vrhu liste želja Pari Sen Žermenovog trenera Lorana Blana, koji je spreman za ljetnje „osvježenje“ ekipe pred početak nove potjere za sve evropske i nacionalne pehare.
Inter i PSŽ spremaju veliku trampu?
Portal AnalitikaIzvor

Milanska sportska televizijska mreža Sport Medijaset objavila je ovu informaciju i potkrijepila je detaljem koji se dogodio u utorak popodne na Parku prinčeva, neposredno prije susreta Pari Sen Žermena i Čelsija.

Naime, prvi čovjek Intera Erik Tohir sastao se sa predsjednikom Svetaca Naserom al Kelaifijem, a kasnije su zajedno pogledali susret dva giganta. Dok mnogi spekulišu da je u pitanju samo prijateljski susret dva visoka čelnika, Medijaset tvrdi da iza Tohirove posjete stoji i početak pregovora sa Pari Sen Žermenom oko prodaje Maura Ikardija. 

Blan je, kako stvari stoje, spreman da se na ljeto odrekne Edinsona Kavanija, kojeg ozbiljno želi Juventus, dok će Zlatan Ibrahimović vjerovatno i sam otići iz Pariza po završetku sezone. Kako su druge opcije preskupe ili nerealne u ovom trenutku Ikardi se nameće kao najbolje rješenje. Interesovanje francuskog šampiona za lošeg momka italijanskog fudbala datira još od ranije, tako da ne bi trebalo da bude nikakvo iznenađenje ako se Ikardi zaista preseli u Grad svjetlosti u periodu između dvije sezone. 

Međutim, Tohir želi da iskoristi dobre odnose sa Al Kelaifijem i eventualni priliv kapitala kako bi iz Pariza povukao dvojicu fudbalera i doveo ih na Đuzepe Meacu. U pitanju su Adrijen Rabio i Gregori van der Vil, koji su lične Tohirove želje. Mladi francuski vezista već je praktično najavio odlazak sa Parka prinčev usljed toga što ne dobija minutažu i njegove usluge traži i Juventus, dok bi Van der Vil mogao da dobije odriješene ruke u potrazi za novim klubom ako PSŽ nabavi adekvatnu zamjenu. 

(Mozzartsport)

Portal Analitika