Muzika

VIDEO: Anita i Zele predstavili novi duet "Vrati se"

Poznata podgorička muzičarka Anita Popović i legendarni Zele Lipovača, u emisiji "Glazbeni megahertz" na II programu Hrvatskog radija predstavili su novu pjesmu "Vrati se", koju autorski potpisuje Zele, najavljuju iz izdavačke kuće Croatia Records.
VIDEO: Anita i Zele predstavili novi duet "Vrati se"
Portal AnalitikaIzvor

Anita je komentarisala kako je poruka pjesme vjera u ljubav, a singl je premijerno predstavljen upravo na Dan zaljubljenih.

- Kao što i sama pjesma kaže, "Nije srcu daleko, što usnama je nestalo" - prava ljubav traje, čezne, želi, oprašta... Otprilike ova emocija predstavljena je pjesmom "Vrati se". Ne treba odustajati od prave ljubavi zbog eventualnih izleta ili prolaznih nesuglasica - ističe pjevačica.

Anita Popović već nekoliko godina sarađuje sa Zelem Lipovačom, Dadom Topićem i Majom Perfiljevom, koji joj pomažu da bude primijećena izvan naše zemlje. Sa Zeletom je već radila na obradi pjesme "Marija". S Dadom Topićem je imala zapaženi duet "Govore mojim glasom anđeli", a Maja Perfiljeva potpisuje nekoliko njezinih pjesama. Hrvatski izdavač podsjeća da je s brojnim kolegama nastupalai na koncertima, a među njima su Sergej Ćetković, Petar Grašo i Zdenka Kovačiček.

Portal Analitika