Fudbal

Ranijeri izgubio opkladu sa igračima i dao im sedam dana odmora!

Lester je poražen u neđeljnom velikom derbiju od Arsenala (1:2) golom Danija Velbeka u posljednjim sekundama, ali to nije uticalo na ponašanje italijanskog stručnjaka Klaudija Ranijerija, koji je donio neobičnu odluku - dao je igračima sedam dana odmora.
Ranijeri izgubio opkladu sa igračima i dao im sedam dana odmora!
Portal AnalitikaIzvor

Još ranije se dogovorio sa svojim pulenima, koji su osvojili devet od mogućih 12 bodova, da im omogući malo oduška, a kako Lester nema obaveza u FA kupu narednog vikenda, Ranijeri je riješio da ih počasti ekstraslobodnim vremenom.

“Opkladio sam se sa igračima, a oni su rekli 'ako osvojimo devet bodova, hoćeš li da nam daš neđelju dana odmora?', otkrio je Italijan.

“To je bilo kada smo imali šest bodova, a ja sam računao na bod protiv Sitija i bod portiv Arsenala i biće to osam, pa sam prihvatio opkladu. Onda je uslijedio meč na Itihadu i pobjeda nad Građanima poslije koje sam izgubio opkladu. Zato sam im poslije utakmice sa Arsenalom kratko sam im rekao da treba da budu ponosni kao da su dobili meč, da odu kući i da se vidimo tek sljedećeg poneđeljka”, napomenuo je Ranijeri.

Menadžer Lisica ne zna đe će njegovi igrači provesti narednih sedam dana.

“Nemam pojma, možda odu u Dubai? Mogu da idu đe god hoće, ja sam još u poneđeljak u Londonu, poslije toga idem u Rim”, zaključio je Klaudio Ranijeri.

Portal Analitika