Politika

LP Tivat: Spremni smo za samostalan nastup

Liberalna partija u Tivtu spremna je za samostalan nastup ali i otvorena za saradnju sa svim onim političkim akterima koji dijele iste programske vrijednosti i koji su spremni da rade u najboljem interesu građana Tivta, kazao je Boro Samardžić, član Predsjedništva i koordinator Liberalne partije za izbore u Tivtu, saopštio je koordinator Liberalne partije za Tivat Boro Samardžić.
LP Tivat: Spremni smo za samostalan nastup
Portal AnalitikaIzvor

- Liberali su u Tivtu uvijek bilježili značajnu podršku građana, a takav trend neće izostati ni ovoga puta. Prepoznatljivim političkim idejama, jasnim djelovanjem i iskrenim pristupom prema građanima pokazali smo na kojim principima se mora voditi svaka dobronamjerna i kvalitetna politika za Tivat- stoji u saopštenju LP-a.

Liberalna partija, kako se navodi, sprema temeljnu analizu problema i izazova sa kojima se suočavaju Tivćani i lokalna samouprava, ali i niz konkretnih rješenja na kojima ćemo insistirati u Skupštini Opštine Tivat.

- Naša ponuda objediniće najbolje interese građana sa mogućnostima Opštine i mi ćemo insistirati na takvom, kompromisnom, rješenju koje će komunalnu, ekonomsku i socijalnu situaciju u gradu konačno pomjeriti sa mrtve tačke i prevazići sporenja koja postoje između građana i njihove lokalne uprave. Pošten i vrijedan rad, iskren pristup i zajedničko iznalaženje rješenja sa svim grđanima i dalje će biti osobina po kojoj će građani prepoznavati liberale Tivta i imati partnere u nama – navodi se u saopštenju.   

Portal Analitika