Košarka

JOVOVIĆ: Pobjeda u Beogradu bila bi senzacija

Pobjeda Sutjeske u Beogradu bila bi senzacija, ali sportski je nadati se, kazao je trener nikšićkih košarkaša Igor Jovović. Sutjeska i Crvena zvezda odigraće sjutra u Beogradu utakmicu 24. kola ABA lige.
JOVOVIĆ: Pobjeda u Beogradu bila bi senzacija
Portal AnalitikaIzvor

Jovović je kazao da Sutjeska mora nastupiti karakterno, pružiti svoj maksimum i pokušati da se suprostavi rivalu.

"Moramo nastupiti karakterno, pružiti svoj maksimum i ne smijemo biti impresionirani njihovim individualnim kvalitetom. Sigurno bi bila velika senzacija ukoliko bi uspjeli da napravimo iznenađenje, ali sportski je nadati se", kazao je Jovović.

Bek šuter nikšićkog tima, Nemanja Vranješ, kazao je da je rival Sutjeske ekipa koja svoj kvalitet dokazuje i u Evroligi.

"Idemo na megdan Crvenoj zvezdi koja pokazuje nevjerovatan kvalitet i u Evroligi. To je za nas jedno veliko iskustvo i prilika da pokažemo koliko možemo protiv jedne ekipe takvog kalibra. Nadam se da ćemo uspjeti da iskoristimo njihov umor i ostanemo što duže u egalu",rekao je Vranješ.

Beogradski tim prvi međusobni duel u Nikšiću dobio je 70:62. U dosadašnjem dijelu takmičenja zauzima drugo mjesto sa 17 pobjeda i ima devet više od Sutjeske. Duel u Beogradu počeće u 17 sati.

Portal Analitika