Fudbal

Mornar angažovao dva ofanzivca

Mornar je juče dobio dva pojačanja - novi članovi barskog prvoligaša su Baćo Nikolić i Marko Đurović. Dvojac koji je prošle polusezone predvodio Mladost iz Velike Obarske do jesenje titule u šampionatu Republike Srpske stiže na ,,Topolicu“ kao aduti u borbi za spas.
Mornar angažovao dva ofanzivca
Portal AnalitikaIzvor

Ofanzivci nakon uspješne polusezone u Republici Srpskoj juče su obavili razgovor sa čelnicima Mornara i stavili paraf na vjernost barskom klubu do kraja sezone, čime su ,,mornari“ nastavili da prave tim za respekt, jer su prethodno stigli Nemanja Popović (Velež), Ivan Smolović (Košice), Marko Radulović (Kom), Marko Kažić (Budućnost), Igor Gajević (Srbija) i Francis Bosman (Sloboda).

- Bilo je određenih ponuda iz Crne Gore i okruženja, ali iskreno ljudi iz Mornara bili su vrlo korektni, tako da smo se brzo dogovorili. Stigao sam na poziv trenera Rudolfa Marčića, jer sam u razgovoru sa njim vidio da želi da zaista napravi dobar tim - kazao je Baćo Nikolić.

Iskusni Nikšićanin, koji je osim Sutjeske, karijeru gradio u Petrovcu, Lovćenu, Grbalju, Borcu iz Čačka, Fljamurtariju, Mladosti iz Velike Obarske, ali i moldavskom Šerifu prvi put biće u gotovo nemogućoj misiji…

- Svjestan sam da se Mornar nalazi u veoma delikatnoj situaciji. Osam bodova je mnogo, ali sa druge strane znajući prilike u crnogorskom fudbalu to i nije nedostižna prednost. Jasno je da će biti teško, ali slobodno mogu reći da me sami taj izazov privukao. Nadam se da ćemo napraviti dobar tim, da ćemo spremno ući u drugi dio sezone i da ćemo imati šta da pokažemo - dodao je Nikolić.

(ARENA, Pobjeda)

Portal Analitika