Crna hronika

BAR: Troje uhapšeno zbog paljčke marketa "Franca"

Službenici Uprave policije Bar rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo počinjeno krajem januara ove godine u marketu „Franca“ u Baru i zbog sumnje da su ga počinili lišili slobode A.R. (24), E.Č. (24) i F.J. (23) iz Bara. Službenici CB Bar takođe su rasvijetlili i još četiri imovinska delikta – dvije teške krađe i dvije krađe za koje su osumnjičeni D.A. (18) i I.M. (16) iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije.
BAR: Troje uhapšeno zbog paljčke marketa "Franca"
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi, osumnjičeni A.R, E.Č. i F.J. su, kako se sumnja, počinili KD razbojništvo 25. januara 2016. godine u marketu „Franca“ u ulici Maršala Tita na način što su se dovezli do marketa, gdje je E.Č. ostao u vozilu a F.J. na ulazu u ovaj objekat, dok je A.R. uz upotrebu fizičke snage od radnice marketa otuđio ladicu kase u kojoj je bilo oko 1.020 eura.

- Službenici CB Bar su, po prijavi događaja, preduzeli brojne operativne i druge službene mjere i radnje koje su dovele do identifikovanja i lišenja slobode osumnjičenih lica. Oni će, uz poseban izvještaj, biti privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da su počinili navedeno krivično djelo. Policijski službenici ovog CB-a su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru takođe podnijeli krivičnu prijavu protiv D.A. i I.M, zbog osnova sumnje da su počinili dvije teške krađe i dvije krađe. Oni su, kako se sumnja, u periodu od kraja septembra prošle godine do početka februara ove godine, sa dvije kuće, vlasništvo jednog oštećenog lica, otuđili devet kamera za video nadzor, dok su iz dvije kuće, u vlasništvu dva fizička lica, u koje su prethodno provalili, otuđili pokućstvo i veći broj kućnih aparata. Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili većinu otuđenih stvari - stoji u saopštenju.

 

Portal Analitika