Politika

SD: Rast članstva u Beranama uvod u dobre rezultate

Pristupanje novih članova je najbolji dokaz zdrave politike, ali i odličan uvod i garant budućih dobrih rezultata Socijaldemokrata u Beranama, poručeno je na sastanku Omladine Socijaldemokrata tog grada na kojoj su izabrani delegate za predstojeći Kongres Omladine SD-a.
SD: Rast članstva u Beranama uvod u dobre rezultate
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, predsjednik OSD Berana Vladimir Jašović je duboko uvjeren da će,  budući da stariji svojom dostupnošću i punom podrškom dokazuju da su mladi, njihova energija i inovativnost, doprinijeti tome da u budućnosti SD utiče na valorizovanje svih potencijala Berana.

Jašović je rekao da je jako zadovoljan što mladi u Beranama prepoznaju Socijaldemokrate kao partiju koja zaista vrednuje mlade, te da im svakodnevno raste članstvo.

Sastanak, kojem je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Berana Bedrija Lucević je bio odlična prilika da se novi članovi upoznaju sa radom i budućim aktivnostima OSD-a u Beranama, kao i da se razmijene mišljenja o trenutnoj situaciji u Beranama.

Delegati koji će predstavljati Berane na I Kongresu Omladine Socijaldemokrata su: Ado Ćeranić, Milovan Stanić, Dejan Šćekić, Đorđe Komar, Božo Osmajlić, Enes Babačić i Sandra Vesović.

Portal Analitika