Muzika

FOTO: Prvi rođendan Hard Rock Cafe-a u znaku dobre muzike i nagrada

Hard Rock Cafe Podgorica obilježio je juče, 8. februara, godinu dana rada. Na opšte zadovoljstvo, dolazak ovog poznatog internacionalnig brenda doprinio je kosmopolitskom duhu grada, bogatijem kulturnom programu i unaprijeđenju cjelokupne turističke i ugostiteljske ponude zemlje.
FOTO: Prvi rođendan Hard Rock Cafe-a u znaku dobre muzike i nagrada
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na rođendanskoj zabavi nastupio je bend Neon, a tokom cijelog dana gosti su mogli uživati u specijalnom meniju i popustima.

Iste večeri organizovano je i proglašenje dobitnika nagradne igre, koja je organizovana u saradnji sa Drugačijom radio stanicom. Tokom dvomjesečne kampanje koja je trajala do 8. februara, učesnici su mogli slati svoje razloge zašto žele električnu gitaru, a četiri najbolje poruke sinoć su objavljene i nagrađeni autori.

hrc2 

Dobitnik glavne nagrade, električne gitare, je Adela Međedović, iz Bijelog Polja čije je poruka ostavila najbolji utisak na žiri. Nakon proglašenja pobjednika domaćin je obradovao sve prisutne rođendanskom tortom. Među mnogobrojnim gostima mogli su se vidjeti predstavnici ambasada, kulturnog i javnog života.

hrc

Svečanim otvaranjem 21. maja prošle godine,Hard Rock Cafe Podgorica je označio povratak koncertnog duha grada, a Live music program ono što ih je izdvojilo od drugih. Za godinu dana prisustva, prepoznat je kao jedinstven koncept kod nas i prepoznatljiv brend, poznat po dobroj i kvalitetnoj muzici, raznovrsnim dešavanjima, ukusnoj hrani, i naravno, ljubaznom osoblju.

hrc3
Portal Analitika