Fudbal

Nova nevjerovatna ponuda Kineza!

Neimenovani kineski klub je spreman da plati Vest Hemu fantastičnih 49.000.000 eura za francuskog fantazistu Dmitrija Pajea!
Nova nevjerovatna ponuda Kineza!
Portal AnalitikaIzvor

Ime kluba još nije poznato, ali se spekuliše da bi u pitanju mogao da bude šampion Gvangžu Evergrande koji bi mogao da se riješi Brazilca Alana i priključi Pajea uz Džeksona Martineza, Paulinja i Rikarda Gulara čime bi ispusnio kvotu stranaca.

Ono što je sigurno je da su spremni da plate Vest hemu blizu 50.000.000 eura za najboljeg igrača. Paje je prošlog ljeta stigao na Apton park iz Marselja i postao igrač oko kojeg se sve vrti u igri Čekićara. Bez ikakve dileme je jedan od 10 najboljih igrača u ovoj sezoni Premijer lige.

Ali Kinezi su spremni da ga testiraju faraonskom novačnom ponudom. Nude mu 9.000.000 eura po sezoni. I to kada se odbiju porezi!

Ulje na vatru o potencijalnoj selidbi u Kinu su dolile spekulacije iz prethodnih nekoliko dana prema kojima je Paje tražio novi ugovor u Vest Hemu i povećanje plate na 8.300.000 eura godišnje! U Vest Hemu su rapoloženi da pričaju o produžetku saradnje, ali ne pada im na pamet da mu ponude pomenutu cifru.

(mozzartsport.com)

Portal Analitika