Crna hronika

U požaru u podgoričkom Bloku V uništeno vozilo BMW X5

Džip BMW X5 podgoričkih tablica (PG CL 973) potpuno je uništen u požaru koji je izbio u noći između petka i subote, na parkingu u Ulici Blaža Jovanovića u podgoričkom kvartu Blok 5, saznaje Pobjeda.
U požaru u podgoričkom Bloku V uništeno vozilo BMW X5
Portal AnalitikaIzvor

  Pretpostavlja se da je požar podmetnut. Požar je vatrogasnoj službi prijavljen u 4.30 časova. U gašenju požara, kako je rečeno iz vatrogasne službe, učestvovala su četiri vatrogasca. Automobil smo zatekli u plamenu, međutim, vatra je brzo ugašena – kazali su iz vatrogasne službe. Na mjesto događaja ubrzo je došla i policijska ekipa.

Kako su kazali iz policije, šta je tačno dovelo do požara znaće se nakon vještačenja izgorjelog automobila. Vlasnik zapaljenog automobila Aleksandar Vujović negirao je da je njegov automobil uništen u požaru. Nije tačno da je izgorio moj automobil. To je dezinformacija – tvrdio je Vujović u telefonskom razgovoru. Prema informacijama izvora bliskog istrazi, policija je izuzela snimke sa nadzornih kamera sa obližnjih objekata, ali i operativnim putem pokušava da dođe do počinioca. (Pobjeda)

Portal Analitika