Fudbal

Azar se izvinio Murinju

Iako je Žoze Murinjo platio ceh, neki igrači su bili posebno istaknuti kao glavni razlozi Čelsijevih posrtanja. Među njima i Eden Azar.
Azar se izvinio Murinju
Portal AnalitikaIzvor

Čak se spekulisalo da je Belgijanac jedan od onih koji su namjerno igrali pod ručnom da bi Murinju vidjeli leđa. Azar je to stalno demantovao, a danas je otkrio da mu je bilo krivo kada je Murinjo dobio otkaz.

“Poslao sam mu porulku u kojoj sam napisao da mi je žao što je otišao. Uživali smo u zajedničkom uspjehu prošle sezone, ali ovoga puta nijesmo. Pomalo sam osjećao i krivicu jer sam prošle sezone bio igrač godine, bio sam jedan od ključnih fudbalera u odlučujućim momentima, a ove sezone sam podbacio. Nijesam bio na istom nivou. Zato sam poslao poruku Žozeu, a oni je odgovorio da mi želi sve najbolje u nastavku karijere”, rekao je Azar.

Azar nikako da se vrati u formu, ali to nimalo ne smeta Zinedinu Zidana. Realov strateg je veliki fan Azara što nikada nije krio. Nezvanično, Zidanova prva želja u Realu je upravo Azara i nada se da će mu klub ispuniti tu želju.

Portal Analitika