Turizam

„Avala“ i „Bianca“ predstavile ponudu na albanskom tržištu

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma u Tirani predstavili su se i crnogorski hoteli "Avala Resort & Villas" iz Budve i Bianca Resort & Spa iz Kolašina.
„Avala“ i „Bianca“ predstavile ponudu na albanskom tržištu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali predstavnici ovih hotela Nemanja Kuljić i Jovana Đukanović interesovanje agencija kao i individualnih gostiju bilo je jako dobro.

“Ukoliko nam vremenske prilike budu išle na ruku sigurni smo da će ova zimska sezona u Bianci biti duža od svih prethodnih što potvrđuje i veliko interesovanje na sajmu u Tirani na kome Bianca i ove godine učestvuje. Tradicionalno dobri odnosi sa našim partnerima iz Albanije se produbljuju iz godine u godinu i sa zadovoljstvom možemo konstatovati da svake godine imamo sve više gostiju sa ovog nama jako interesantnog tržišta”, rekao je menadžer hotela Bianca Nemanja Kuljić.

Interesovanje gostiju za hotel Avala je takođe veoma veliko za sve periode što do sada nije bio slučaj.

Prema riječima Jovane Đukanović  u periodu februara i marta kao i periodu pred-sezone u hotelu Avala boraviće veliki broj gostiju iz Albanije.

“Iskoristili smo priliku da učvrstimo postojeće kontakte ali i uspostavimo i neke nove što je posebno bitno. Veliko interesovanje vlada za specijalni paket za Dan zaljubljenih, kako na ovom, tako i na ostalim tržištima regiona”, zaključuje Đukanović.

Portal Analitika