Crna hronika

Policija na tragu autorima uvreda poslanicima: Krković sve priznao

Nemanja Krković iz Kolašina (22) priznao je da je poslanici Pozitivne Azri Jasavić prijetio na Fejsbuku napisavši ,,Azru treba nabiti na kolac“, saznaje Pobjeda.
Policija na tragu autorima uvreda poslanicima: Krković sve priznao
Portal AnalitikaIzvor

On je autor jednog od dva policiji interesantna komentara, dok je drugi upućen sa lažnog profila. Prema saznanjima Pobjede Krković je priznao da je napisao uvredljivi komentar, a te riječi su kvalifikovane kao ugrožavanje sigurnosti. Mladić je zadržan u policiji šest sati, a nakon toga je, po nalogu državnog tužioca, pušten da se brani sa slobode. Dio poslanika Pozitivne Darko Pajović, Azra Jasavić i Goran Tuponja bili su tokom prošle sedmice na meti uvreda, prijetnja, pa čak i direktnog poziva na linč pojedinih opozicionih Fejsbuk stranica, ali i nekih administratora tih stranica. Riječ je o stranici Demokratskog fronta ,,Sloboda traži ljude“, kao i stranicama ,,Dnevna doza DPS i NATO botova“ i,,Stari liberal“ koje obiluju uvredama, prijetnjama, pa čak i direktnim pozivima na linč poslanika Pozitivne.

Izrazito negativne reakcije uslijedile su nakon što su poslanici te stranke glasali za povjerenje Vladi u Skupštini Crne Gore. 

Portal Analitika