Fudbal

Budućnost upisala prvi trijumf na pripremama u Međugorju

Budućnost je nadigrala bosanskohercegovačkog niželigaša Neretvu iz Metkovića u premijernom meču na pripremama u Međugorju.
Budućnost upisala prvi trijumf na pripremama u Međugorju
Portal AnalitikaIzvor

,,Plavi“ su slavili sa 3:1, a lijepe golove postigli su Vušurović, Pejaković i Igor Burzanović. Razlika u kvalitetu bila je očigledno na strani podgoričkog tima koji je propustio nekoliko zicera, a samim tim i mogućnost da upiše ubjedljiviji trijumf.

- Pružili smo dobru igru, bilo je dosta uspješnih akcija, prodora, šansi. Nekoliko puta bili smo u zicer pozicijama, ali nijesmo bili smireni i koncentrisani u završnici. Sve u svemu, zadovoljan sam. Raduje činjenica da imamo širi fond igrača nego jesenas, jača je konkurencija, dobro se radi - rekao je za ARENU trener ,,plavih“ Miodrag Vukotić.

Na terenu su zajedno u tandemu iza napadača djelovali braća Burzanović - Igor i Marko. Prvi je dao gol nakon akcije u kojoj su učestvovali Raičević i Seratlić. U ovom trenutku nameće se logično pitanje - mogu li Burzanovići u perspektivi da igraju zajedno?

- Vjerujem da će Igor ostati, a ako se to dogodi biće prilike da braća Burzanović igraju zajedno, posebno pod Goricom, gdje planiramo da budemo napadački orijentisani. Mogu da budu nezgodan tandem, pokazao je to i jučerašnji meč u Međugorju - poručio je na kraju Vukotić za ARENU.

Portal Analitika