Društvo

Sloboda traži ljude: Čvrsto stojimo iza svojih riječi

Fejsbuk stranica “Sloboda traži ljude”, saopštila je danas da “čvrsto stoji iza svojih” riječi”
Sloboda traži ljude: Čvrsto stojimo iza svojih riječi
Portal AnalitikaIzvor

“U glasilima režima jutros su osvanuli tekstovi o tome kako će administratori Facebook stranica koji su javno pokazali šta misle o sramnom glasanju poslanika Pozitivne u Skupštini, 27. januara, biti procesuirani od strane VDT zbog navodnog vrijeđanja i prijetnji, a među njima se spominje i stranica "Sloboda Traži Ljude". Mi čvrsto stojimo iza svojih riječi, a VDT-u i policiji poručujemo da treba da se okrenu gonjenju DPS lopova koji ovu zemlju pljačkaju već skoro 30 godina, a ne građanima koji svoje mišljenje o njima izražavaju slobodno i bez straha, uz ponovljenu poruku Pozitivnoj: IZDAJA”, navodi se na status ove Fejsbuk stranice.

Podsjetimo, vrhovni državni tužilac Ivica Stanković tražio je da Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici preispita da li u slučaju prijetnji poslanicima Pozitivne Crne Gore ima elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti, rečeno je Pobjedi u Tužilaštvu.

Riječ je o stranici Demokratskog fronta ,,Sloboda traži ljude“, kao i stranicama ,,Dnevna doza DPS i NATO botova“, ,,Stari liberal“ i ,,Dukljanska pravoslavna crkva“, koje obiluju uvredama, prijetnjama, pa čak i direktnim pozivima na linč poslanika Pozitivne.

Portal Analitika