Zabava

Ceca tuži Arkanovog sina

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović presavila je tabak i odlučila da tuži Vojina, sina Željka Ražnatovića, zbog uvreda, prijetnji i provokacija koje je plasirao u javnost putem društvenih mreža, saznaje „Blic“.
Ceca tuži Arkanovog sina
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, tragom informacija da je Ceca Ražnatović posjetila advokatsku kancelariju kako bi se konsultovala koja je najbolja procedura za sankcionisanje prijetnji koje dobija putem društvenih mreža, novinari Blica pozvali su njenog advokata Denisa Bećirića.

- Tačno je to što ste čuli. Svetlana me je posjetila prošle nedjelje kako bi me upoznala sa slučajem prijetnji preko društvenih mreža - kaže nam Bećirić.

Advokat odgovara i na pitanje zašto je pjevačica podigla tužbu.

- Ona se osjeća ugroženo. Konstantno je maltretiraju putem društvenih mreža i to nije nimalo prijatno. Kada malo bolje pogledate, shvatite da su to teške riječi, uvrede i prijetnje, pa čak pozivanje na linč. Više ne želi to da trpi, a ja sam je savjetovao da zajedno sastavimo tužbu - dodaje Bećirić, koji kaže da sin Željka Ražnatovića Arkana praktično koristi društvene mreže kako bi vrijeđao Cecu.

- Što se tiče prijetnji anonimnih ljudi, podnijećemo krivičnu prijavu protiv nepoznatih lica jer nikada ne znate da li se iza tih imena zaista kriju realni ljudi. Kada je riječ o Vojinu, sasvim je jasno da on stoji iza svog profila, tako da ću do kraja nedjelje proučiti elemente i formulisati ih kako bismo podnijeli krivičnu prijavu protiv njega - završava Bećirić.

Podsjetimo, gotovo pred svaki veliki koncert na društvenim mrežama se pojavi stranica na kojoj pozivaju na bojkot pjevačice, iznose razne uvrede na njen račun. Najgore od svega je što iza toga stoji nekolicina ljudi, a na koncertu se pojavi nekoliko desetina hiljada.

- Ona se osjeća ugroženo jer je konstantno maltretiraju - kaže Cecin advokat.

Što se tiče Arkanovog sina, čini se da Vojin koristi Tviter i Fejsbuk profil upravo kako bi se obračunao s Cecom, koja nikada nije odgovarala na njegove prozivke. Pozvali smo Cecu kako bi nam prokomentarisala saznanja do kojih smo došli, ali do zaključenja broja nismo uspjeli da stupimo u kontakt s njom.

SVE VOJINOVE UVREDE

Otkako su mediji objavili da Svetlana Ražnatović ima novog momka Aleksandra Jovovića, Vojin skoro svakodnevno iznosi salvu uvreda na njen račun.

Pored toga što je zove „srpskom maćehom“, Vojin je izrazio želju da Ceca više ne nosi prezime njegovog oca.

Na isti način, on vrijeđa i Ceceinu i Arkanovu djecu Anastasiju i Veljka, pa čak smišlja parodije kako će se ponašati na pomenu njihovom ocu.

Inače, Vojin je sin Natalije Martinović i Željka Ražnatovića, koji zajedno imaju četvoro djece.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika