Tenis

Đoković: Čast je što moje ime stoji uz Lejvera i Emersona

Osvojio je Novak Đoković svoj 11. grend slem, a sada je došao u sitaciju da se izjednačio sa Rodom Lejverom i Bjornom Borgom po broju takvih titula, a izjednačio se i sa Rojem Emersonom po broju osvojenih Australijan opena (6).
Đoković: Čast je što moje ime stoji uz Lejvera i Emersona
Portal AnalitikaIzvor

"Moram da odam priznanje Endiju na sjajnom turniru i siguran sam da ćemo i u budućnosti imati priliku da se borimo za ovaj trofej, sjajan si prijatelj, sjajan protivnik. Hvala mom timu, svaki put kada igramo grend slem svi moramo da dišemo kao jedan. Da svaki sat, svaki dan radimo sa ciljem, hvala vam, volim vas. Počastvovan sam što me pominju pored imena Roda Lejvera, Roja Emersona. Vidimo se sljedeće godine", rekao je Đoković.

I Endi Marej je istako da je sve ovo što radi Đoković - nevjerovatno.

"Osjećam se kao da sam već bio ovdje. Čestitam Novaku, šesta titula, stvarno nevjerovatno šta radi, šta je postigao prošle godine. Nevjerovatna konstantnost, odlično odrađen posao. Zahvaljujem se podršci svima u mom timu. Bila je sjajna atmosfera. Jako mi je teško, ali cijenim što sam igrao pred ovakvom publikom. Svim bivšim šampionima se zahvaljujem što ste došli", rekao je Marej koji će uskoro postati otac.

Portal Analitika