Fudbal

Vukčević: Drago mi je da se vraćam u Budućnost

Budućnost je riješila pitanje štopera - Nikola Vukčevic Kobac nosiće ,,plavo-bijeli“ dres do kraja sezone, uz opciju da saradnja bude produžena i za evropske utakmice, ukoliko podgorički tim izbori učešce na kontinentalnoj sceni.
Vukčević: Drago mi je da se vraćam u Budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Iskusni defanzivac vrača se kući, tamo gdje je ponikao, u klub sa kojim je 2008. osvojio prvu titulu. Tridesetjednogodišnji Podgoričanin sjutra ili preksjutra trebalo bi da se priključi treninzima pošto stigne iz Beograda, gdje živi u posljednjih pola godine.

- Drago mi je da se vraćam u Budućnost, to je klub koji doživljavam kao svoj. Proveo sam mnogo godina igrajući u ,,plavo-bijelom“ dresu i potrudiću se da maksimalno pomognem u cilju ostvarivanja ciljeva. Nijesam sa ekipom od starta priprema, ali trenirao sam individualno i sa prethodnim timom. Neće mi trebati puno da uđem u ritam. Tek nam predstoji rad u Međugorju, a do početka druge polusezone ima dovoljno vremena da se maksimalno spremimo - rekao je Vukčevic za ARENU.

Nekadašnji internacionalac dobro zna šta znači braniti boje podgoričkog kluba.

- Budućnost je klub koji ima obaveze da svake sezone osvaja trofeje. Dvanaest bodova minusa za vodećom Mladosti u prvenstvu jeste veliki zaostatak, ali vjerujem da možemo da se umiješamo u borbu za titulu. Borićemo se dok god ima nade. Put do trofeja u Kupu je daleko kraći. Biće teško ko god bude rival u poluinalu, ali vjerujem da ćemo taj pehar donijeti u svoje vitrine - poručuje Vukcević.

Portal Analitika