Politika

KNEŽEVIĆ: Ne pada nam na pamet da pregovaramo o rekonstrukciji Vlade

Demokratskom frontu neprihvatljiv je poziv predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića na parlamentarni dijalog - kazao je Pobjedi član Predsjedništva Fronta i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.
KNEŽEVIĆ: Ne pada nam na pamet da pregovaramo o rekonstrukciji Vlade
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je juče pozvao čelnike DF-a na razgovore 1. februara jer smatra, kako je kazao, da je otvoren novi prostor koji podrazumijeva sve mogu- će dogovore u vezi Vlade za sprovođenje fer i slobodnih izbora. Na pitanje da li će predstavnici Fronta doći na sastanak lidera, Knežević odgovara im je da poziv Krivokapića neprihvatljiv.

- Što se tiče poziva Ranka Krivokapića ne pada nam na pamet da prisustvujemo i vodim o dijalog vezano za rekonstrukciju Vlade, jer mi smo tu ponudu imali i od potpredsjednika Vlade Duška Markovića prije nego što su počeli protesti, da uđemo u Vladu Mila Đukanovića. Jasno je da samo prelazna Vlada sa- činjena od svih političkih subjekata može da dovede do organizovanja prvih fer i demokratskih izbora u Crnoj Gori. Tako da je taj poziv Ranka Krivokapića u potpunosti neprihvatljiv i neobavezujući za nas - rekao je Knežević Pobjedi.

Opširnije u Pobjedi...

Portal Analitika