Politika

TUPONJA: Pozitivna uspjela ono što opozicija nije za 25 godina

Premijer Milo Đukanović prihvatio je ono što je tražila Pozitivna Crna Gora, kazao je šef poslaničkog kluba te partije, Goran Tuponja, navodeći da su dobili ono što cjelokupna opozicija nije uspjela za 25 godina.
TUPONJA: Pozitivna uspjela ono što opozicija nije za 25 godina
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“Je li to nekome problem? Čini mi se da jeste”,naveo je Tuponja na svom Fejsbuk profilu.

Đukanović je, u srijedu u završnoj riječi na diskusiji o povjerenju Vladi, kazao da je spreman da u ministarstvima unutrašnjih poslova, finansija, poljoprivrede i rada i socijalnog staranja otvori prostor za participaciju opozicije.

On je precizirao da ta participacija može biti i na ministarskom i na pomoćničkom nivou sa dodatnim ovlašćenjima i dodao da je spreman da ponudi i jedno potpredsjedničko mjesto zbog uvida u rad užeg kabineta u Vladi.

“Ključevi kontrole izbornog procesa, birački spiskovi i finansijski tokovi su u rukama opozicije. Više nego što je opoziciji ikad moglo bit da ima do sad. Više nego što su se i sami nadali”, poručio je Tuponja.

On je dodao da su izdajnici ako je izdaja što su se za to izborili.

“Ko zna, možda se nekad neko i izvini zbog ružnih riječi koje su se mogle čuti ovih dana, ipak mijenjamo Crnu Goru”, poručio je Tuponja.

Mina 

Portal Analitika