Društvo

Kompanija Mercator donirala hranu za pse i mačke NVO „sPas“

Kompanija Mercator Crna Gora donirala je hranu za pse i mačke nevladinoj organizaciji “sPas”, koja se bavi zaštitom i zbrinjavanjem napuštenih i bezdomnih životinja. Organizacija „sPas“ trenutno brine o dvadesetak pasa i mačaka.
Kompanija Mercator donirala hranu za pse i mačke NVO „sPas“
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“Broj napuštenih životinja se svakodnevno povećava i odlučili smo da im pomognemo tako što ćemo ih nahraniti. Zato smo za partnera izabrali organizaciju koja vodi računa o njima i donirali joj pakete hrane za pse i mačke iz našeg asortimana proizvoda,” saopšteno je iz kompanije Mercator Crna Gora.

2801mercator

Iz NVO “sPas” su istakli da je kompanija Mercator Crna Gora jedna je od rijetkih koja vodi računa o napuštenim životinjama.

„Ova donacija nam puno znači, s obzirom na to da naš rad sami finansiramo i o životinjama brinemo na volonterskoj osnovi. Iskreno se nadamo da će i druge kompanije ispratiti svijetli primjer Mercatora i podržati brigu o napuštenim ljubimcima“, saopšteno je iz NVO „sPas“.

2801mercator2

Iz pomenute kompanije su naveli da su ovom donacijom otvorili novo poglavlje u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, a sa sličnim aktivnostima nastaviće i u narednom periodu. 

2801mercator4

 

Portal Analitika