Društvo

Crnogorski državljanin nestao na Kosovu

Crnogorski državljanin Ismet Kanjiža, rođen 28.novembra 1964. godine, nestao je 21. januara u Kosovom Polju, oko jedan sati po ponoći. U trenutku nestanka, Kanjiža je na sebi imao crno-sivu jaknu i plave farmerice.
Crnogorski državljanin nestao na Kosovu
Portal AnalitikaIzvor

“Posljednji put je viđen u centru Kosovog Polja, kod kružnog toka i prodavnice brze hrane ‘Eni’ gdje ima najmanje šest kamera. Bio je sa svojim bratom od tetke, Enverom Mehmetijem, koji je ušao da kupi da jede, a kada je izašao iz prodavnice, Ismeta više nije bilo napolju. On se vratio kući, a Ismet nije,” rekao je u Erol Ljatifi dodajući da je ovo peti dan od Ismetovog nestanka.

U telefonskom razgovoru sa njegovom sestrom portal Balkanplus.net saznaje da je njen brat Enis već peti dan u Prištini i da moli za pomoć.

“Enis se peti dan nalazi u Prištini i traži od nadležnih institucija da nam pomognu. Kontaktirali smo i ambasadu Crne Gore i za sada jedino nam ona izašla u susret”, kaže zabrinuta Kimeta, sestra nestalog Ismeta.

Slučaj je prijavljen policiji i ukoliko neko od građana ima neka saznanja o Ismetu Kanjiži, to mogu da prijave najbližoj policijskoj stanici, ili na brojeve telefona brata nestalog, Enisa Kanjiže – 0642579813 i Erola Ljatifija – 0642578837. (Volim Podgoricu)

Portal Analitika