Abiznis

Telekom predstavio Magenta liniju proizvoda

Magenta 1 je prva integrisana ponuda servisa fiksne i mobilne mreže za domaćinstva na cijeloj teritoriji Crne Gore i novitet je u odnosu na postojeće ponude na tržištu, saopšteno je danas na konferenciji za novinare koju je Crnogorski Telekom organizovao povodom predstavljanja novog inovativnog prozivoda.
Telekom predstavio Magenta liniju proizvoda
Portal AnalitikaIzvor

Magenta 1 nudi najbolju kombinaciju servisa iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta, objedinjenih u jednom paketu. Uz Magentu 1 korisnicima su dostupne veće brzine pristupa internetu, više TV kanala, sve to uz uključen postpaid broj sa minutima u mreži i van nje.

''Da bi danas mogli da ponudimo ovako napredan prozvod osmišljen po mjeri korisnika, Crnogorski Telekom je godinama unazad gradio tehnološki superiornu mrežu, prateći uvijek najnovije tehnološke trendove, čak i preuzimajući ulogu pionira u inovacijama, kroz projekat Hibridnog pristupa'', kazao je Marko Stojović, direktor korporativne strategije i komunikacije, dodajući da je Telekom u proteklom periodu implementirao niz savremenih projekata poput migracije korisnika fiksne telefonije na IP mrežu, konstantnog poboljšanja pristupne mreže i implementacije konvergentnog sistema za rad sa korisnicima koji omogućava maksimalno korišćenje prednosti fiksne i mobilne mreže.

dsc-0025

''Samo je kroz projekte ove vrste u našu mrežu uloženo preko 30 miliona eura'', objasnio je Stojović.

Direktorka marketinga za rezidencijalni segment Nataša Kažić navela je da će Magenta 1 biti ponuda koja odgovara korisnicima u savremenom dobu, koji očekuju da budu povezani sa najbližima, kod kuće i u pokretu.

''Sve naše usluge objedinili smo u jedan proizvod za naše postojeće i buduće korisnike kako bi obezbijedili superioran servis. Posebno smo ponosni što to radimo u godini u kojoj slavimo 10 godina ''T'' brenda u Crnoj Gori. Proizvod u mobilnoj telefoniji uključuje najviše minuta, SMS-ova i neograničeni internet sa 1 GB, uz 4G brzine. Podsjećamo da je Telekom mobilna mreža ostvarila najbolji rezultat rezultat na testiranju mobilnih mreža u Crnoj Gori, prema nezavisnom istraživanju kompanije P3 Communications iz juna 2015.'', saopštila je Kažić.

''Najrasprostranjenija fiksna mreža u Crnoj Gori omogućava vam opuštene pozive u mreži. A upakovani su i minuti ka Telekom mobilnoj mreži, što zajedno čini preko pola miliona dostupnih brojeva. Budite u toku sa novostima, koristite društvene mreže i budite uvijek povezani uz internet na vašem telefonu. Magenta 1 donosi i bogatije televizijsko iskustvo i najbrži internet'', dodala je Kažić.

dsc-0019

Menadžer za razvoj proizvoda Telekoma, Marjan Popović, istakao je da paket Magenta 1 L sadrži postpaid broj sa 60 minuta ka svim mrežama, 2.000 minuta ka 067 i Telekom fiksnoj mreži, neograničen internet na telefonu, televiziju sa 110 kanala, Arenasport i Pink paketom, internet sa brzinama od 40 megabita na optici, 4 megabita na bakru i 2.000 minuta poziva u Telekom mreži sa fiksnom telefonijom.

''Ukoliko ne živite u oblasti pokrivenom optikom, možete iskoristiti najbolje od 4G i ADSL mreže za još brži internet uz Hibrid. Magenta 1 L paket dostupan je svim korisnicima za 35,90 eura mjesečno. Pored ovoga, u ponudi je i Magenta 1 XL paket, koji dodatno nudi uključene sve dodatne TV pakete, internet do 80 megabita na optici i prepaid broj sa 2 EUR dopune svakog mjeseca'', istakao je Popović uz napomenu da svi korisnici od sjutra mogu aktivirati svoj Magenta 1 paket pozivom na broj 1500, u T-Centrima i preko sajta www.telekom.me. Novi korisnici mogu iskoristiti besplatnu instalaciju opreme u toku promotivnog perioda.

Portal Analitika